Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Waterspeurtocht kids Park De Hoge Veluwe

april 28 @ 13:00 - mei 5 @ 16:00

Gratis
Ontdek het water bij Park De Hoge Veluwe

Het Nationale Park De Hoge Veluwe organiseert een leuke activiteit voor kinderen in de meivakantie: Ontdek het water op De Hoge Veluwe. Deze gave waterspeurtocht neemt kinderen mee door het Park en laat ze de belangrijke rol van water op De Hoge Veluwe onderzoeken.

Ontdek het water op De Hoge Veluwe

Een natuurgids van het Park neemt de kinderen mee naar drie verschillende plekken, op loopafstand van elkaar, waar kinderen de belangrijke rol van water op De Hoge Veluwe gaan ontdekken. Ze krijgen een schepnetje, een onderwaterkijker en waterdiertjes zoekkaart mee en gaan aan de slag om prachtige waterplanten en- dieren te onderzoeken. De kids krijgen de taak om op onderzoek uit te gaan!
Op de drie verschillende locaties zullen wateropdrachten worden uitgevoerd. De natuurgidsen staan voor jullie klaar en vertellen graag over de leukste weetjes over de waterplanten en -dieren. Uiteraard geven ze ook uitleg bij de opdracht.

Praktische info waterspeurtocht Park De Hoge Veluwe

Deze activiteit Ontdek het water op De Hoge Veluwe vindt plaats tussen 28 april en 5 mei. Tussen 13.00 en 15.00 uur wordt er gestart. Er wordt verzameld bij het Museonder in het Centrum van het Park. De natuurgidsen zijn tot 16.00 uur aanwezig.  De activiteit is gratis, ( exclusief entree tot het Park). Je hoeft niet te reserveren voor deze waterspeurtocht.

Meer informatie over andere leuke kinderactiviteiten vind je in de agenda op de website.

Bron foto: Het Nationale Park De Hoge Veluwe 

Gegevens

Begin:
april 28 @ 13:00
Einde:
mei 5 @ 16:00
Kosten:
Gratis
Site:
https://www.hogeveluwe.nl/nl/agenda/kinderactiviteit-waterspeurtocht

Locatie

Het Nationale Park De Hoge Veluwe
Houtkampweg 9b
Otterlo,GelderlandNederland
Bekijk de site van Locatie