Over mij

Veluwe met kinderen

Over mij

Hoi! Ik ben Linsey, moeder van twee jonge kids en het gezicht achter Veluwe met kinderen.

Wat leuk dat je Veluwe met kinderen bezoekt! Graag vertel ik je wat meer over mezelf en waarom ik Veluwe met kinderen ben gestart.
Voor ik verder ga; ik sta altijd open voor samenwerkingen. Stuur me gerust een mail of neem telefonisch contact op. Wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen.

Reizen, wandelen en fietsen in de natuur is al een jaren een hobby van me. Regelmatig heb ik de leukste plekjes mogen ontdekken. Van Europese steden tot aan natuurparken in de Verenigde Staten. Maar ook zoek ik het graag dichterbij huis. Van heerlijke wandelingen en fietstochten over de Veluwe tot het ondernemen van leuke activiteiten met kinderen. Wij zijn vaak op pad.

Wanneer ik zocht op kindvriendelijke activiteiten, eetgelegenheden voor kinderen of bijvoorbeeld kindvriendelijke wandelingen was het aanbod vaak versnipperd of niet duidelijk. Dat kan anders dacht ik. En zo ontstond het idee om onze avonturen op de Veluwe vast te leggen. De naam Veluwe met kinderen werd geboren.

Regelmatig ga ik op pad om lekker te wandelen, ergens een hapje te eten of leuke activiteiten te ondernemen. Dat doe ik graag samen met mijn kinderen die het ook heerlijk vinden om op pad te gaan. Onze avonturen leg ik graag vast voor jou! Bekijk op deze website onze tips en tricks voor de leukste hotspots op de Veluwe. Waar kun je goed wandelen en fietsen? Ook vind je hier eettips, overnachtingsinspiratie en de mooiste musea. 

Natuurlijk kan je niet alles alleen ontdekken, daarom sta ik zeker open voor samenwerkingen. Heb jij leuke tips of aanvullingen? Neem gerust contact met me op. Wil je informatie van mij delen? Ook dan kun je contact met me opnemen.

En ben jij een kindvriendelijke ondernemer en wil je je ondersteuning in de promotie van dat aanbod? Neem gerust contact met me op en ik vertel je meer over onze kindvriendelijke opties. 

Linsey van de Vendel Veluwe met kinderen

9 + 2 =

Telefoonnummer: 06-48076745
Email: contact@eropuittips.nl
KVK: 90445902
BTW.nr. NL004817696B03